onze werkwijze

Aangezien brood op dezelfde dag wordt gebakken en verkocht, is er geen etikettering vereist. Je kunt dus onmogelijk weten wat er echt in zit. Gelukkig is het brood van Saperlipopette van onschatbare waarde.

Verse eieren, Beurre Rose uit Luxemburg, rauwe melk uit Aubel, lekker fruit uit de streek, meel van Moulins Bodson… De producten van de familie Michaux worden alleen met de beste ingrediënten bereid. Het meel is afkomstig van ultrageïntegreerde landbouw uit Haspengouw. Het graan wordt alleen vermalen, meer niet. Dit alles gebeurt met een ongeëvenaard vakmanschap.

Het bewijs? Zelfs wie aan een glutenintolerantie lijdt, kan het brood van Saperlipopette eten. Het bevat uiteraard wel gluten, maar alleen de gluten die van nature in graan zitten. Het graan van Moulins Bodson ondergaat geen enkele chemische bewerking, het meel bevat dus geen toegevoegde gluten die voor last kunnen zorgen. Doe daar nog een snuifje 100% natuurlijk zout uit de Guérande en een groot glas zuiver water bij (uit twee osmosesystemen met premium filters). Het resultaat is een eerlijk en lekker product waarvan je echt geen kruimeltje wilt missen.